Wie ben ik?

Mijn naam is Ton Bakker. Ik ben mijn bedrijf begonnen op 7 september 2000 in Arnhem. Ik was hiervoor reeds voor meerdere andere bedrijven werkzaam geweest, en kwam steeds weer tot de ontdekking dat er iets aan mij knaagde. Iedere keer opnieuw voelde ik mij als een automaat worden ingesteld. Ik moest zijn zoals de "ander" wilde dat ik was en ook nog volgens hun zogenaamde beproefde methodes. Ik voelde steeds weer dat mijn eigen groei stil viel. Ik kreeg steeds weer dezelfde cursussen aangeboden en werd daardoor steeds meer een produkt dan wel een kopie van die ander. In het begin van het nieuwe millennium trok de Amerikaanse toptrainer Anthony Robbins mijn aandacht met de volgende uirtspraak:  

" The only thing that's keeping you from getting what you want ,is the story you keep telling yourself."

 Vrij vertaald: (Het enige dat jou tegenhoudt om te zijn wie of wat jij wilt, is het verhaal dat jij steeds weer aan jezelf verteld."

Nadat ik deze quote onder ogen had gekregen ben ik bij mijzelf ten rade gegaan, en heb mijn eigen weg gekozen. Vanaf dat moment ben ik freelance gaan werken voor verschillende opdrachtgevers waar ik mij volgens mijn eigen ideeën verder kon ontplooien. Dit maakte dat ik als autodidact in 2003 docent van het jaar werd van het opleidingsinstituut ISBW. Hier mocht ik diverse opleidingen verzorgen. Hierna volgden meer opdrachtgevers in profit en non-profit . (KPN, ICM, ING, CBT, etc.)

In 2022 mocht ik plotseling ontdekken dat ik mijn hele leven al hoogbegaafd en hoogsensitief blijk te zijn geweest, de zoektocht ging verder..

Graag wil ik mijn kennis, ervaring en hoogbegaafdheid inzetten voor diegene die net als ik zijn mogelijkheden verder wil ontdekken.