Home
E-mailAdresNieuwsbrief
HomeProgrammaOver onsNieuwsbriefReferenties
  Lees meer
 
 
Over Bakker Coaching & Counseling

Ons bureau staat voor mensgericht en oplossinggericht werken. Wij werken in alle lagen van de organisatie. Voor iedere organisatie kiezen we de beste methodiek van werken. Naast trainingen uit ons standaardportfolio begeleiden wij reorganisatie of veranderingsprogramma's. Dat doen we door maatwerk trainingen te ontwikkelen. Vanzelfsprekend wordt iedere training begeleid door een ervaren trainer. 

 

Breed klantenprofiel
Bakker Coaching & Counseling is opgericht in 2000 door Ton Bakker en heeft sindsdien ruime ervaring opgedaan in trainingstrajecten bij bedrijven, instellingen en gemeenten. Schot Verticaal Transport, Opti- Flor, ISBW, ICM, CBT, Nexes Services, Kersten Europe, Vrije Universiteit Amsterdam, Gemeente Amsterdam, Gemeente Kollum, Intralectric, ING, LONCC, Nuon, Interpolis Verzekeringen, AMK, Saxion Hogescholen, HAN, KPN Nederland en BelgiŽ ,Rijn IJssel College, Hooijer Renkum BV, Melanchton, Icotec, Horecat, en IWC Schaffhausen. Wij hebben op verschillende niveaus management-, communicatie- en commerciŽle trajecten verzorgd en ondersteund.
Profiteer van ons netwerk

Sinds 2007 is onze organisatie internationaal actief. Bakker Coaching & Counseling verzorgt ook assessments en andere personeelsdiensten. Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste medewerkers voor uw organisatie. Door ons brede netwerk beschikken wij over veel contacten, deze zetten wij graag in om voor u de juiste persoon te vinden om uw organisatie aan te vullen dan wel uit te breiden.Als u contact met ons opneemt met een juist zoekprofiel, dan vertellen wij u direct de voorwaarden.

Missie van Bakker Coaching & Counseling
Wij geloven dat mensen, groepen en afdelingen vanuit de basis meer potentieel hebben dan dat zij zelf denken. Door op maat gemaakt programma's helpen wij personen, afdelingen en groepen verder.