Home
E-mailAdresNieuwsbrief
HomeProgrammaOver onsNieuwsbriefReferenties
  Lees meer
 
 
Over BC&C

Ons bureau staat voor mensgericht en oplossinggericht werken. Daarbij verliezen we effectiviteit en efficiëntie niet uit het oog. Wij werken in alle lagen van de organisatie. Voor iedere organisatie kiezen we de beste methodiek van werken. Naast trainingen uit ons standaardportfolio begeleiden we reorganisatie of veranderingsprogramma's. Dat doen we door maatwerk trainingen te ontwikkelen. Vanzelfsprekend wordt iedere training begeleid door een ervaren trainer. 

 

Breed klantenprofiel

BC&C is opgericht in 2000 door Ton Bakker en heeft sindsdien ruime ervaring opgedaan in trainingstrajecten bij bedrijven, instellingen en gemeenten. Wij werkten onder meer voor ISBW, ICM, CBT, Nexes Services, Kersten Europe, Vrije Universiteit Amsterdam, Gemeente Amsterdam, Gemeente Kollum, Intralectric, ING, LONCC, Nuon, Interpolis Verzekeringen, AMK, Saxion Hogescholen, HAN, KPN Nederland en BelgiŽ ,Rijn IJssel College, Hooijer Renkum BV, Melanchton, Icotec, Horecat, en IWC Schaffhausen. Wij hebben op verschillende niveaus management-, communicatie- en commerciŽle trajecten verzorgd en ondersteund.

Profiteer van ons netwerk: assesments

Sinds 2007 is onze organisatie internationaal actief. Inmiddels werken we voor opdrachtgevers in meerdere landen. BC&C verzorgt ook assesments en andere personeelsdiensten. Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste medewerkers voor uw organisatie. Door ons brede netwerk beschikken wij over veel contacten, deze zetten wij graag in om voor u de juiste persoon te vinden om uw organisatie aan te vullen dan wel uit te breiden.Als u contact met ons opneemt met een juist zoekprofiel, dan vertellen wij u direct de voorwaarden.

Missie van BC&C
Wij geloven dat mensen, groepen en afdelingen vanuit de basis meer potentieel hebben dan dat zij zelf denken. Door op maat gemaakt programma's helpen wij personen, afdelingen en groepen verder. Wij helpen mensen, groepen en afdelingen verder.